本身係想同朋友搵間可以坐耐啲嘅餐廳,搵下搵下反而變左呢間酒吧連餐廳。———————————————🌟慢煮紅酒牛面頰肉配薯蓉 $188本身對酒吧食物期望唔係好高,但呢個牛面頰肉係絕對有驚喜,牛面頰肉其實都算大件,佢係冇切開嘅情況下煮都煮到佢非常腍身,完全唔會食到有筋或者咬唔爛嘅情況。就算大家過嚟純飲酒都可以叫一份切開當小食再一班人share,真心好好食👍🏻.🌟卡邦尼意粉 $108呢個意粉都非常出色,第一下食落感覺係有少少酒香味,食落去唔會話太重忌廉,調味啱啱好,而且入面仲有啲煙肉粒都好香。不過份量方面相對較為細份,男性朋友食可能會唔太夠飽~.🌟煙三文魚沙律 $98三文魚一共有三大塊,個醬汁底應該係意大利香醋,沙律菜食落都鮮甜,不過份量多少少就更好喇😚.🌟各種日式串燒串燒整體都出色,仲要一啲都唔貴。我叫咗雞肉棒($20)、雞皮($15)同雞軟骨($15),全部調味都好唔錯👍🏻不過雞肉棒如果配埋蛋液就更正喇😍提提大家9點後就冇happy hour串燒架喇~.🌟Citrus Punch $35 (Happy Hour)呢杯係無酒精特飲,以orange juice soda做底,再加有Giffa
———————————————
🌟慢煮紅酒牛面頰肉配薯蓉 $188
🌟卡邦尼意粉 $108
🌟煙三文魚沙律 $98
🌟各種日式串燒
呢杯係無酒精特飲,以orange juice soda做底,再加有Giffard Syrup同西柚汁,飲落重西柚果種酸澀味,有好Fresh嘅感覺👍🏻
🌟Tropical Island $60 (Non-Happy Hour)
呢杯係後尾加叫想再特別推介,由橙汁加Tonic water 同熱情果味Syrup,飲落果種酸酸甜甜調得非常好味👍🏻
🔸整體評價🔸
成個場都好多設施同打卡位,連桌球台都有提供,裝修都係粉色同花花為主,食物同飲品調味都高質,大家想搵酒吧Chill都可以試試呢間❤️