鍾意食牛舌嘅我即刻嚟咗試試🤩!晚市套餐有牛舌丼飯同鐵板套餐供選擇, 丼飯套餐係使用牛舌尖, 而鐵板套餐就使用牛舌心。另外有3款自家製醬汁可以揀, 包括有:日式牛扒汁、和風鹽蔥汁、風味酸辣汁。飲品方面, 推介試吓佢哋嘅自家製冷泡茶🍵, 有白桃同桂花兩款口味選擇~《牛舌鐵板套餐》望落已經好吸引😍!經煎烤後🔥, 牛舌香氣四溢, 非常惹味🤤 !套餐更配有前菜、沙律🥗、味噌湯、紫菜飯, 分量十足, 好豐富呢👍🏻!牛舌好厚身, 肉汁豐富, 表面煎至微微焦脆, 內裡半熟, 咬落彈牙有咬口, 帶點Q彈嘅口感~ 牛板腱肉味香濃, 撈埋鐵板上嘅洋蔥一齊食, 更好下飯🍚~ 《丼飯套餐》丼飯上面鋪滿厚切牛舌尖同雞扒, 牛舌尖肉質軟嫩又有彈性, 表面帶點焦香, 裏面軟腍入味~ 肉汁滲進軟糯嘅米飯中🍚, 食牛舌尖時可以蘸上秘製日式牛扒汁, 更添和風味🎏

《牛舌鐵板套餐》

《丼飯套餐》