一直都聽講呢間係好嘢,阿姐話唔錯,今次有機會食啦。12點半黎到都近乎full house,店員安排咗我地坐係’bar’枱,仲正!我嘅左手邊就已經係咖啡機,每次店員一沖咖啡,個種香氣真係令人好舒服。前面係佢地炒豆機,咁樣係絕對睇得出店主對精品咖啡嘅要求。前面放左一set啡具,係客人點咖啡後,可以倒啲粉落去俾客人先聞。Set lunch無咩啱,一下就先睇中個hunter breakfast,飲品要用正價。除咗咖啡,都有茶同其他可以揀。到我嘅all day啦,沙律新鮮之餘,佢嘅汁係酸酸甜甜,唔係醋,再令啲菜更鮮。蕃茄係醃過,幾特別。麵包係脆口,已經放左一陣子,仍然keep到。炒蛋算滑,菠蘿燒過,整體都係新鮮同啱口味。呢個係三文魚,三文魚油剛剛好,而且係好大塊,好食。絕對可以坐係度耐啲,有機會過黎試下咖啡。
一直都聽講呢間係好嘢,阿姐話唔錯,今次有機會食啦。

除咗咖啡,都有茶同其他可以揀。

呢個係三文魚,三文魚油剛剛好,而且係好大塊,好食。

絕對可以坐係度耐啲,有機會過黎試下咖啡。