趁疫情缓和返d,终于约到成班朋友出黎聚聚👭我地拣左西环呢区食野🍴发现原来西环呢头真系有好多好野食最后我地揾左间新开张、环境企理、又坐得舒服既西餐厅,倾计都倾得开心d🥰餐厅开张只有一个月左右,喺而家呢个时势开张,感觉好唔容易,我地都希望支持下小店☺️✨✨坚尼地城站行过去唔洗5分钟🤣而且好易揾,因为餐厅系成条街入面比较光猛既一间☀️店内环境舒服,枱凳以木系为主,旁边仲挂满绿色植物、摆放小盆栽🪴有小清新既感觉!❥ 自家制烟熏猪肋骨🐷✨✨我同朋友都非常推介既款式🥰食得出有烟熏味 好香口♨️猪肋骨烧得岩岩好 唔会好干好柴 食落有肉汁 够惹味😋❥ 双层牛肉芝士汉堡配薯条🍔牛肉份量适中,牛味香浓,连埋车打芝士、生菜、秘制burger酱一齐放入口,又真系唔错~身为芝士控既我觉得都好满意!😋❤️薯条新鲜炸起🍟同朋友Share就唔会太heavy✔️❥ 卡邦尼意粉🍝有惊喜🧡芝士同蛋味都好香浓,又唔会creamy到好腻既感觉!意粉烟韧好食🍝上面块烟肉都几大块,脆卜卜好香口☺️❥ Smoked Chunk Eyeroll (10oz)🥩牛肩胛肉眼扒都系有烟熏过,肉味香浓,油花充足,切开后见到粉嫩既肉质颜色😍食落有肉汁,唯独
趁疫情缓和返d,终于约到成班朋友出黎聚聚👭
我地拣左西环呢区食野🍴发现原来西环呢头真系有好多好野食

❥ 自家制烟熏猪肋骨🐷✨✨
我同朋友都非常推介既款式🥰
食得出有烟熏味 好香口♨️
猪肋骨烧得岩岩好 唔会好干好柴 食落有肉汁 够惹味😋

❥ 双层牛肉芝士汉堡配薯条🍔
薯条新鲜炸起🍟同朋友Share就唔会太heavy✔️

❥ 卡邦尼意粉🍝

牛肩胛肉眼扒都系有烟熏过,肉味香浓,油花充足,切开后见到粉嫩既肉质颜色😍食落有肉汁,唯独侧边比较多筋部,好韧🤣点埋酱汁味道更佳~

❥ Fresh Strawberry Soda
饮品方面我大推呢款杯✨✨‼️充满士多啤梨味🍓仲有埋士多啤梨果肉,加分💖
气泡感十足,饮落好清新解渴❤️

❥ Pink Rose Tea with Honey & Ginger
如果想饮热茶,呢杯都系唔错既选择☕️
玫瑰花味好清香🌹
仲有蜜糖+姜味,甜甜地,感觉几健康!

💝温馨提示💬
本身我地想叫餐厅招牌菜「烟熏慢焗牛肋骨」,但因为制作需时,供应有限,我地食唔到😂大家想食既话,记住打电话预订左先🥰
2022-05-07
用餐时段