位于高街嘅咖啡店要上去都唔简单!!咁啱喺附近做瑜伽先会知道~!所以见到呢篇文嘅你就好好彩啦(。ì _ í。)有我推介俾你!°。 🎀 𝓉𝒽𝒾𝓃𝑔𝓈 𝒾 𝑜𝓇𝒹𝑒𝓇𝑒𝒹 🎀 。°💁🏻‍♀️𝗢𝗮𝘁𝗺𝗶𝗹𝗸 𝗟𝗮𝘁𝘁𝗲(惊叹)oatmilk 无牛奶咁浓厚所以整出嚟嘅燕麦奶拿铁通常都会好稀又或者个泡打得太多🫧成杯嘢就会好散!但系呢一杯唔单止个杯靓!打出嚟嘅奶亦都好靓!咖啡香有!平衡!绝呀!!🌚咁有赞就有弹啦~佢哋嘅bagel 非常之硬~~系咬唔到𠮶只。。而牛角包就正正常常~所以上到去同朋友饮杯嘢都系非常舒服嘅~(特别系西营盘咁多其他嘢食拣)评分:★★★★☆再访:★★★★★(*ˉ︶ˉ*)我会为咗你哋杯咖啡而返嚟㗎~记住要保持水准!!🐘同区更多美食tag👇🏻#elephantheiatsaiyingpun🌟✨5星美食tag👇🏻#elephantheistar

°。 🎀 𝓉𝒽𝒾𝓃𝑔𝓈 𝒾 𝑜𝓇𝒹𝑒𝓇𝑒𝒹 🎀 。°

💁🏻‍♀️𝗢𝗮𝘁𝗺𝗶𝗹𝗸 𝗟𝗮𝘁𝘁𝗲

🌚咁有赞就有弹啦~
(特别系西营盘咁多其他嘢食拣)

评分:★★★★☆
再访:★★★★★