2025-04-25
一直bookmark左呢間cafe💖不論環境定食物都咁精緻🥹🌈以木系為主調,超有日系feel🇯🇵令人感覺好relax~好岩同姊妹閨密黎傾計打卡😍呢度既甜品係主打🍧🍦🍮🍰全部都好想試😋另外最近推出左Burger系列🍔賣相都好吸引!!我地都點左個burger try try🤩❥ 明太子帆立貝忌廉意粉 $128意粉份量充足🫶🏼軟硬度適中,掛滿忌廉汁,夠晒creamy😋明太子既咸鮮味融入意粉之中,每啖都食到明太子既香氣✨🍝 帆立貝有兩粒,新鮮彈牙,口感好滿足😋❥ UFUFU芝士牛肉漢堡 $98Burger好厚身,牛肉大大份,牛味香濃,唔會煎到好老好乾身😍連埋酸青瓜🥒、鹹鹹香香既半溶芝士一齊食😝配埋好開胃既千島醬,整體味道好夾,口感好滿足🥰❥ 草莓物語芭菲 $88呢個芭菲係為左打卡而點既🍧🍓🥰見到個樣真係冇失望!!! 好精緻、IGable💕芭菲佈滿一層層既草莓🍓配上香滑既cream,好吸引🤩草莓果肉鮮嫩,甜度剛好,底部有脆脆既餅乾碎,連埋滑溜既軟雪糕,咬落好有層次感,夏天食解暑一流🤭❥ 牛乳軟雪糕Basque芝士蛋糕(抹茶) $98有驚喜💚Basque芝士蛋糕口感輕盈鬆軟,芝士味濃郁,仲有濃郁既
不論環境定食物都咁精緻🥹🌈
以木系為主調,超有日系feel🇯🇵
令人感覺好relax~
好岩同姊妹閨密黎傾計打卡😍
呢度既甜品係主打🍧🍦🍮🍰全部都好想試😋
另外最近推出左Burger系列🍔
賣相都好吸引!!
我地都點左個burger try try🤩
❥ 明太子帆立貝忌廉意粉 $128
意粉份量充足🫶🏼軟硬度適中,掛滿忌廉汁,夠晒creamy😋
明太子既咸鮮味融入意粉之中,每啖都食到明太子既香氣✨🍝
帆立貝有兩粒,新鮮彈牙,口感好滿足😋
❥ UFUFU芝士牛肉漢堡 $98
❥ 草莓物語芭菲 $88
呢個芭菲係為左打卡而點既🍧🍓🥰
見到個樣真係冇失望!!! 好精緻、IGable💕
芭菲佈滿一層層既草莓🍓配上香滑既cream,好吸引🤩
❥ 牛乳軟雪糕Basque芝士蛋糕(抹茶) $98
有驚喜💚
Basque芝士蛋糕口感輕盈鬆軟,芝士味濃郁,仲有濃郁既抹茶味道🍵甜而不膩!
一直覺得抹茶味蛋糕同軟雪糕味道好夾!軟雪糕牛乳味好重🍦勁高質!
❥ 玫瑰檸檬茶 $58
大大壺,仲有個爐可以暖住個茶壺,可以慢慢嘆茶🫶🏼
玫瑰味香濃,散發住啖啖既清香🌹又可以解膩,好放鬆🫖
❥ Flat White 跟主食+$28
聽聞呢度既咖啡都值得試試😎
Flat White奶香幼滑,咖啡味香濃☕️容易入口!