由於我而家唔洗再好似打工仔咁平日要返工所以我可以好好利用平日空餘時間去週末都多人到死嘅Cafe打卡⁡早前就去左耀華街另一推介少女打卡Cafe我同朋友大約有3點幾去到門口好緊張咁望一望兩個圓形打卡位有無人然後一齊YEAH!!! 左出黎~~~因為最正果個位吉左呀hahaha即刻入去坐低等食等影相⁡咁當然有得食之前要先order嘅我地點左一個Bagel, 一件我最想試嘅抹茶roll cake兩杯飲品~~ 我那杯叫『Missing Link Special』相對咖啡味偏淡適合平日唔太好咖啡嘅姊妹最後仲未夠飽再加多個而家好流行嘅Croffle(即係Croissant + Waffle)Croffle其實早於韓國Cafe相當流行而相信香港亦都跟上呢個潮流多得對Cafe相當熟悉嘅YukYuk介紹我又知多樣美食喇我決定下次Home Cafe要試吓整~~~⁡Misslink店舖雖小,但環境舒服我地又坐左好幾個鐘喇hahaha推介平日可以去試一下~點一份主菜+飲品+甜點可以減$20架!
由於我而家唔洗再好似打工仔咁平日要返工

早前就去左耀華街另一推介少女打卡Cafe
我同朋友大約有3點幾去到門口
好緊張咁望一望兩個圓形打卡位有無人
然後一齊YEAH!!! 左出黎~~~

因為最正果個位吉左呀hahaha
即刻入去坐低等食等影相

咁當然有得食之前要先order嘅

適合平日唔太好咖啡嘅姊妹

Croffle其實早於韓國Cafe相當流行
而相信香港亦都跟上呢個潮流
多得對Cafe相當熟悉嘅YukYuk介紹我又知多樣美食喇
我決定下次Home Cafe要試吓整~~~

Misslink店舖雖小,但環境舒服
我地又坐左好幾個鐘喇hahaha
推介平日可以去試一下~
點一份主菜+飲品+甜點可以減$20架!
2021-11-11