打破傳統粵菜餐廳印象, 優雅奢侈裝潢, 潮流品味figure, 搭配醉人維港靚景🌊, 絕對係令人流連忘返的用餐體驗💞~餐廳設有悠閑戶外座位, VIP包廂, 特色足球迷小偏廳, 華麗堂皇主廳, 重點係幾乎所有位置都可以欣賞到無敵海景, 打卡位多到令人着魔🤩! 🍽️🅕🅞🅞🅓&🅕🅔🅔 💸♦️ 午市二人套餐 (六道菜) - $𝟔𝟖𝟎 (+𝟏𝟎% service fee)• 魚子醬蝦餅、車厘茄塔、秋耳拌海蜇頭: 蝦餅香口彈牙, 涼拌爽口開胃• 金粟蟹肉羹: 滑嫩清甜• 野菌伴鱈魚扒: 厚肉扎實• 蒜子上湯浸時蔬: 蒜油濃香滿溢~• 松子西班牙火腿炒菜飯: 鑊氣足料• 桃膠生磨杏仁茶: 養顔滋潤💁 🅢🅔🅡🅥🅘🅒🅔 🛎 店員超熱心有禮, 亦非常歡迎同推薦人客周圍影相📸~整體用餐感覺非常悠閑舒適, 望住咁靚嘅裝潢同海景, 食物都加曬分, 身邊人睇落都更賞心悅目😚~

🍽️🅕🅞🅞🅓&🅕🅔🅔 💸
• 金粟蟹肉羹: 滑嫩清甜
• 野菌伴鱈魚扒: 厚肉扎實
• 蒜子上湯浸時蔬: 蒜油濃香滿溢~
• 松子西班牙火腿炒菜飯: 鑊氣足料
• 桃膠生磨杏仁茶: 養顔滋潤