天气开始热,迎接夏天嘅来临,已经急不及待要饮杯冻冰冰🍹唔饮咖啡嘅我去到咖啡店就冇野好饮?错!错!错!今次就系去咖啡店饮......茶😆✨芒果菠萝伯爵茶 $39伯爵茶底味道香浓唔苦涩,配埋水果味道更清新,香甜芒果同微酸嘅菠萝配搭刚刚好,每一款味道都冇被盖过😋 饮落仲有水果粒粒,更有口感,而且酸酸甜甜啱哂夏天解暑👍🏻🔍整体感觉:员工态度有善,店面虽然唔大,只得几个坐位,但环境舒适干净,简约风令人感觉更relax。饮品味道同质素都唔错,就算唔饮咖啡都一样可以去coffee shop嘅🤣🔍整体感觉:员工态度有善,店面虽然唔大,但环境舒适干净。饮品味道同质素都唔错,就算唔饮咖啡都一样可以去coffee shop嘅🤣

芒果菠萝伯爵茶
✨芒果菠萝伯爵茶 $39