金沙脆皮牛坑腩 ($58)呢款金沙脆皮牛坑腩係呢到嘅招牌小食嚟☺️炸左嘅脆皮牛坑腩再配埋咸蛋黃醬,實在太邪惡👿而且咸蛋黃醬唔會好杰身,控制得幾好,牛坑腩幾重牛味,食落唔鞋口,整體食完都唔會覺得好膩🥰泰式無骨鳳爪 ($38)鳳爪幾爽口彈牙😍調味控制得幾好,酸酸辣辣咁,食完好開胃🤣🤣腐乳通菜 ($28)腐乳通菜呢啲經典配搭,正常發揮,無乜特別☺️不過呢到嘅腐乳醬唔會太咸,配通菜食落味道岩岩好🥰亞當秘製滷水什拼麵 配飲品 ($100)呢個滷水什拼麵好豐富😍分別有8款餸,岩晒大食嘅你🤣而且當中包括左唔少呢到嘅招牌餸☺️分別有豬耳、豬大腸、腩片、金錢雞、雞腎、雞中翼、生腸、日本溏心蛋😍麵底揀左出前一丁,湯底揀左沙嗲汁,呢款沙嗲汁甜甜地帶少少微辣,幾好味🤣餸方面,幾款滷水都唔錯,豬耳幾爽脆入味☺️仲有比較少見嘅溏心蛋🙈
金沙脆皮牛坑腩
金沙脆皮牛坑腩 ($58)

泰式無骨鳳爪 ($38)
鳳爪幾爽口彈牙😍調味控制得幾好,酸酸辣辣咁,食完好開胃🤣🤣
金沙脆皮牛坑腩

腐乳通菜 ($28)

亞當秘製滷水什拼麵 配飲品 ($100)