2021-04-03
感覺上旺角嘅食店一般環境都係爭啲,因為主要都係啲舊嘅大廈,之前得朗豪坊一個新啲嘅商場,依家喺T.O.P.呢個商場除咗行街都多咗餐廳,呢間餐廳係食泰國fusion菜👀 青檸凍的蜆 $88 加上青檸,清新香辣嘅前菜😛蘋果咖喱飯配香煎鴨肝 $138🍏蘋果味同咖喱味都唔係好覺,好彩有個鴨肝令到成個飯都提升番,唔知係咪特登👀薯條配他他醬 $58🍟 炸得幾夠香脆,配埋他他醬幾好食嘅,就唔算有特色牛油果芒果芫荽沙冰 $48🥑🥭 叫黎試吓會唔會中伏,點知又OK喎冇乜問題😂蘋果雪梨桂花茶 $42🍐 個茶壺同杯set好可愛,飲落比較淡味,都算OK總括嚟講,野食賣相同味道都唔錯,同埋始終算係商場,環境感覺乾淨、舒服啲,如果預訂坐卡位應該仲好👍🏻 同埋個logo名好好笑就試吓🤣
青檸凍的蜆
青檸凍的蜆 $88 加上青檸,清新香辣嘅前菜😛