2022-12-19
餐廳環境乾淨企理,醬汁及不同的調味料都可以係自助吧自己領取👍🏻相當方便!———✤ 紐西蘭羊扒|$𝟗𝟏 羊扒食落嫩滑有羊味,且有少許羶味,完全唔會有比梳打粉嗱到淋晒嘅感覺,平民價錢滿足到你想鋸扒嘅願望🤩套餐除咗羊扒外,配有頭盤、飯/薯菜及飲品。非常建議大家叫羅宋湯,雖然唔係好特別,但勝在有少少辣,飲完好暖胃😚 ✤ 炸鱈魚配雪花牛肩扒|$𝟕𝟗 三心二意唔知叫魚定牛好?叫呢個就啱哂你啦❤️大滿足價錢即有牛扒又有炸魚,滿足你貪心嘅慾望!鐵板預先烤焗到熱辣辣,當黑椒汁倒落去,瞬間「炸」一聲,勾起小時候去港式西餐廳鋸扒嘅回憶。題外話:所有扒餐都有足夠配菜,非常健康✌🏻 ✤ 沙律蛋煙肉比薩芝士焗熱狗|$𝟒𝟐 一上枱即刻𝐟𝐞𝐞𝐥到熱狗太多餡料𝐨𝐯𝐞𝐫咗,醬料略為氾濫,太多配菜反而無咗主體,雖然餐廳有提供手套,但食嘅時候有啲麻煩,一路食一路跌😅
———
✤ 紐西蘭羊扒|$𝟗𝟏