餐厅: 啖啖燕窩 (駿運工業大廈)
资讯:

最近發現呢間甜品店,有好多朋友都食開,個個都大讚滋補又好味,前排終於去試咗😋佢地啲甜品主打每日新鮮製造,仲可以網上下單,專人送到上門真係好方便👍🏽👍🏽今次我就叫左2款甜品、1杯飲品同1個小食,外賣返屋企食。ღ 冰川雪梨雪耳+紅棗杞子燉桃膠雪燕($188)一大桶好啱同朋友/屋企人share食,超足料!入面有一整個雪梨、大大粒桃膠、雪燕、紅棗杞子、雪耳。超級滋補養顏,而且佢唔會好甜好健康!ღ淡雪士多啤梨牛奶胖胖杯 ($118)期間限定🍓入面有超多士多啤梨蓉,同幾粒切半嘅淡雪士多啤梨,仲要啖啖都食到雪燕,最底果層係牛奶奶凍,成個胖胖杯食落口感真係好豐富同好有層次呀🤤ღ 3.6牛奶紅棗杞子 桃膠飲 ($48)牛奶好香濃,配上大大粒桃膠、紅棗杞子,真係又滋補又可以養顏!ღ麻辣雞翼尖($48)宵夜必備,只要整返熱就食得好方便。麻辣汁愈食愈辣好過癮🔥食過一次就愛上,真係好新鮮同好足料,下次會再幫襯👍🏽
最近發現呢間甜品店,有好多朋友都食開,
個個都大讚滋補又好味,前排終於去試咗😋

今次我就叫左2款甜品、1杯飲品同1個小食,外賣返屋企食。

ღ 冰川雪梨雪耳+紅棗杞子燉桃膠雪燕($188)

ღ淡雪士多啤梨牛奶胖胖杯 ($118)

ღ 3.6牛奶紅棗杞子 桃膠飲 ($48)

ღ麻辣雞翼尖($48)
宵夜必備,只要整返熱就食得好方便。麻辣汁愈食愈辣好過癮🔥

食過一次就愛上,真係好新鮮同好足料,下次會再幫襯👍🏽
外卖自取