聖誕將至🎄實要約埋一大班朋友打邊爐㗎啦!想食台式火鍋唔洗下下過海嘅😁銅鑼灣呢間火鍋店主打四款湯底:美人鍋、酸菜白肉、麻辣同養生鍋。小編目標就係呢個美人鍋😎等我都靚住過聖誕。🌟 膠原蛋白美人鍋 ($228)近排天氣咁乾❄️最啱食呢個滋補美顏嘅湯底。個湯放咗原隻烏雞落去熬🍲仲有啲金華火腿、杞子、紅棗等,女士們衝啊‼️最特別嘅係佢竟然落埋桃膠😳飲得出真材實料,唔係啲味精湯。🌟 美國梅花豬肉 ($128)/ 貢丸拼蛋餃 / 千張豆葉紙 ($48)豬肉油脂分佈好靚,肉質唔錯。貢丸正常,蛋餃個皮好薄身🥟幾特別。特別提下個豆葉紙😗一上枱就覺得好有趣,薄到張紙咁 食落似腐皮😂放係湯到淥2秒就食得。🌟 五彩鮮蔬雜菌拼盤 ($88)/ 王子麵 ($38)蔬菜種類都ok多 擺得整齊,而且睇得出有揀過。王子麵就唔洗講啦~*另收加一服務費味道:🌕🌕🌕🌕🌗環境:🌕🌕🌕🌕🌑價錢:🌕🌕🌕🌕🌑

🌟 膠原蛋白美人鍋 ($228)

🌟 五彩鮮蔬雜菌拼盤 ($88)/ 王子麵 ($38)

*另收加一服務費

味道:🌕🌕🌕🌕🌗