呢到環境好大,店員都幾熱情,播住啲勁hit嘅歌一路食飯好正😍內部係舊式香港玩味風,啲燈好有味道😇🌟 牛肉拼盤 ($288)真係好耐冇食過咁香嘅燒肉,厚薄適中,底面各燒廿秒左右就食得😋啲油花勁靚,絕對係上等貨嘅水準。牛舌亦都夠爽口,加上可以自己搽燒肉汁,味道可以根據自己口味調整,非常有風味🔥🌟 鵝肝蚵仔魯肉溏心蛋飯 ($128)鵝肝撈飯真係好完美,兩舊鵝肝都超大舊,煎得啱啱好又香❤️仲要加上份量好夠嘅蚵仔同魯肉,每啖都好豐富,又鮮又香又濃🚨重點仲要有溏心蛋,真係唔係我講都知邪惡🤭🌟 芋圓紅豆配木桶豆腐花 凍 二人份($68)呢個豆腐花一上黎擺盤好靚好有風味😇有珍珠,芋圓,紅豆同糖水,自己配搭咩口味,份量又係勁多!好足料😍🌟 Pinku Pinku ($48)其實呢杯係類似士多啤梨smoothie咁,有好多好多cream🥰每一啖都又甜又幸福🥺🌟 雪崩珍珠朱古力 ($45)呢杯朱古力真係邪惡嘅代表作🥰朱古力餅碎加埋鹹奶蓋,無論係當餐飲定係飯後甜品都係無敵!野飲本身嘅可可味都係勁濃郁,如果本身係朱古力fans嘅話真係唔可以錯過👍🏻

🌟 牛肉拼盤 ($288)

🌟 鵝肝蚵仔魯肉溏心蛋飯 ($128)

🌟 芋圓紅豆配木桶豆腐花 凍 二人份($68)

🌟 Pinku Pinku ($48)

🌟 雪崩珍珠朱古力 ($45)