餐厅: 沙田凱悅酒店咖啡廳
资讯:

【沙田区】【沙田凯悦酒店咖啡厅】喺 1am1267 嘅时候,我写咗我去沙田凯悦酒店住宿嘅经历。喺我写呢篇嘢嘅时候,我嘅世界已经变得唔再一样,之但系既然我开设咗呢个平台,而亦都有部份读者一直都 keep 住支持我,我都唔可以令大家失望,点都写埋佢。上次写到住宿里面系包埋「自助早餐」,个早餐就系喺佢哋酒店大堂嘅「沙田凯悦酒店咖啡厅」进行,熟悉我嘅朋友都知我真系好少咁早起身食嘢,然而我系愿意为咗呢件事而修正自己嘅习惯,做到嘅咪尽力做,无愧于心嘛。佢哋嘅早餐都系正常酒店自助早餐,加入咗益力多呢啲神州客嘅需要系特色嚟,仲有麦精维他奶,正。而厨师制作系奄烈,我都整咗份,热辣辣又香喷喷,几好。烘多士嘅话周围都有,但系佢有咖央酱提供,算系多个选择。中式点心系我关心嘅食物之一,有炸虾角系惊喜,不过冇沙律酱就扣返啲分喇。食食吓仲有推车仔推销班尼迪泡蛋,我都要咗份,系唔错嘅。整体嚟讲,以我呢种作息习惯都引到我食咁多嘢,就知佢哋系唔错,开心嘅一餐嚟。。。(地址:沙田泽祥街18号沙田凯悦酒店大堂)#1amfoodie #foodie #hkfoodie #thatfoodiething #hkfood #foo

(地址:沙田泽祥街18号沙田凯悦酒店大堂)

#1amfoodie #foodie #hkfoodie #thatfoodiething #hkfood #food #instafood #yummy #foodlover #delicious #foodies #tasty #globaleats #tastyfood #foodpics #followforfollowback #love #eat #1am沙田区 #沙田 #大学 #沙田凯悦酒店咖啡厅 #沙田凯悦酒店 #自助早餐 #酒店KOL #1am1300 #1ambackup

2024-02-04