旺角嘅日式小店 - 枫!真系一个隐藏版嘅好地方。首先,我要介绍佢嘅招牌菜 - 大阪烧(章鱼)。大阪烧简直系完美!章鱼香口,外脆内软,每一口都带嚟咁嘅满足感。加埋啲特制酱汁,真系令人回味无穷!另外,香煎虎虾蕃茄汤乌龙面都系一绝!啲虎虾嘅鲜味同啲蕃茄汤嘅酸甜配搭得天衣无缝,再加上乌龙面嘅弹牙口感,令人唔能够自拔!而饮品方面,我推荐试下佢嘅西柚乌龙茶同蜂蜜柚子乌龙茶。西柚乌龙茶带有微微的苦甜,配合乌龙茶嘅香气,真系够解渴。而蜂蜜柚子乌龙茶更加加咗柚子嘅酸甜,令味道更加丰富。如果你钟意甜品,枫都有好多款选择。特别推荐佢嘅伯爵刨冰杯,冰凉清爽,伯爵茶嘅香气令你陶醉。如果你想试下多款口味,可以试下佢嘅乳酪雪糕《自由配》,我哋自选加埋玄米脆脆、抹茶蕨饼、Oreo饼同焙茶酱,真系一个绝配!特别要提一提佢嘅焙茶酱,系店内自家制作嘅,带有浓郁嘅焙茶味,绝对惊喜!而且枫嘅环境都非常舒适,有种家庭式嘅温馨感。你可以坐低,悠闲地享受美食,同埋同朋友一齐度过愉快嘅时光。
旺角嘅日式小店 - 枫!真系一个隐藏版嘅好地方。