【朱古力飲品外賣專門店🍫Grab&Go幾方便】*:.。..。.:*・*:.。. .。.:* ・*:.。. .。.:*・゜゚・*📍HK #灣仔 - 唂咕 𝗖𝘂𝗰𝗼𝗼𝗹𝗮𝗻𝗱 灣仔返工放lunch經過成日見到呢間小舖頭,主打可可飲品,有可可茶、比利時70%朱古力、薰衣草朱古力、抹茶焙茶朱古力etc 🍵 奶底可以自選:全脂奶 / 燕麥奶 / 杏仁奶 / 椰子奶🥛【𝗥𝗲𝘃𝗶𝗲𝘄 食評 💬】◐ 伯爵茶朱古力 (椰糖)(H:$65 / C:$68)𝗘𝗮𝗿𝗹 𝗚𝗿𝗲𝘆 𝗖𝗵𝗼𝗰𝗼𝗹𝗮𝘁𝗲 (𝗰𝗼𝗰𝗼𝗻𝘂𝘁)個杯幾可愛,店前有聖誕裝飾打吓卡📸🎄 朱古力上層鋪咗少少可可粉🫘 本身買完行咗去添馬公園坐低慢慢飲,唔知係咪因為冰融得太快🧊覺得伯爵茶同可可味好似走失咗,要攪攪支紙飲管,寶物Coco先無沉歸底 ☕️ *・゜゚・*:.。..。.:*・*:.。. .。.:* ・*:.。. .。.:*・゜゚・*唂咕 𝗖𝘂𝗰𝗼𝗼𝗹𝗮𝗻𝗱 🥢 @cucooland_🚶 灣仔站B2出口,步行約5分鐘📍 灣仔皇后大道東136號地下D號舖🏷️地區:#laymao_灣仔分類:#laymao_飲品 *・・*:.。..。.:*・*:.。.
【朱古力飲品外賣專門店🍫Grab&Go幾方便】
📍HK #灣仔 - 唂咕 𝗖𝘂𝗰𝗼𝗼𝗹𝗮𝗻𝗱

【𝗥𝗲𝘃𝗶𝗲𝘄 食評 💬】

◐ 伯爵茶朱古力 (椰糖)(H:$65 / C:$68)
𝗘𝗮𝗿𝗹 𝗚𝗿𝗲𝘆 𝗖𝗵𝗼𝗰𝗼𝗹𝗮𝘁𝗲 (𝗰𝗼𝗰𝗼𝗻𝘂𝘁)

唂咕 𝗖𝘂𝗰𝗼𝗼𝗹𝗮𝗻𝗱
🥢 @cucooland_
🚶 灣仔站B2出口,步行約5分鐘
📍 灣仔皇后大道東136號地下D號舖
🏷️

地區:#laymao_灣仔
分類:#laymao_飲品
*・・*:.。..。.:*・*:.。. .。.:* ・*:.。. .。.:*・゜゚・*