2024-05-12
呢間我之前已經試過他們的三文治,今次主要係想試吓他們的沙律,因為每次經過都見到超多人食自選沙律(5款) $68推薦指數🗯️:🌟🌟🌟🌟🌟唔好以為$68一份沙律就好少選擇,其實可以選擇嘅配料都幾多,而且有幾款肉,就算想食多啲肉都可以,今次我就揀咗自家製烤雞肉、煙燻鴨胸肉、日本蛋沙律、烤麵包粒和杏仁片每樣給的份量都不少,不會得幾舊就算,我個人幾鐘意他們的雞肉,一啲都唔乾,食落仲好嫰,而麵包粒係搽咗蜜糖再烤過,所以食落脆之外,仲帶少少甜春川辛辣鐵板三文治 $62推薦指數🗯️:🌟🌟🌟🌟味道好有春川炒辣雞的感覺,不過雞肉會大塊少少,但唔會好乾,不過食落會比較重口味,未必適合每個人Oppa炸雞鐵板三文治 $52推薦指數🗯️:🌟🌟🌟🌟雖然都係雞肉,不過這個雞肉會比較乾身少少,因為有炸過之外,醬汁都會比較少啲,但味道上相對冇咁重口味,反而多啲人可以接受到香脆炸雞塊 $32推薦指數🗯️:🌟🌟🌟🌟就算係攞外賣返到屋企食,仲保持到脆度,而且入面仲好軟嫰,調味也做得剛剛好,好食!✨整體來講,沙律完全係性價比之王,難怪會有咁多人排隊買嚟食,鐵板三文治都同樣好食,而且可以揀嘅款式都好多,除咗鹹味之外仲有甜味可以選擇
自選沙律(5款) $68
推薦指數🗯️:🌟🌟🌟🌟🌟