前排差唔多每星期都去海港城用Coupon覓食😋特登去左Paper Moon試下Walk-in 點知又有得食喎🤓•🍝Organic Baby Spinach Salad($168)之前未試過食菠菜沙律,點知配上黑醋同芝士,fresh得黎又味道豐富,加上香脆既核桃,令呢個沙律既口感昇華不少🍝Homemade Pappardelle($218)煙燻豬肉寬條麵配上Pink Sauce,燻煮過既豬肉碎帶有鹹香,面積較長既寬麵都幾掛汁,有做到al dante既口感😍可惜整體豬肉份量較少,味道同口感比較單調🍝Roasted Lamb Chop($368)一份有三件烤小羊扒再配上茄子薯蓉,點左medium既小羊扒,肉質鮮嫩軟稔,外皮微焦,半肥既肉身滲着少許血水,烤得恰到好處,羊扒味道濃郁得黎唔會太羶🤤🍝Paper Moon Tiramisu($118)作為signature既甜品,呢個tiramisu不過不失,Cream既比例佔比較多,酒味同Espresso味都幾重,口感軟滑,不過份量唔算多,價錢偏貴💸整體來講,食物質素還好,環境同服務質素出色,呢個維港景色好值得,仲要侍應見我地枝酒未飲哂,幫我地轉左

🍝Homemade Pappardelle($218)

🍝Roasted Lamb Chop($368)

🍝Paper Moon Tiramisu($118)

整體來講,食物質素還好,環境同服務質素出色,呢個維港景色好值得,仲要侍應見我地枝酒未飲哂,幫我地轉左出outdoor繼續歎,呢度好啱浪漫慶祝😍有coupon既可以去試下😬