【撈汁海鮮🦞|任食BBQ🍖|Liveband🎶|包場一流酒吧🍷】好耐無去蒲了😏最近工作壓力咁大,我決定獨自去偷歡~~去咗Falo.Bistro度chill!酒吧位於銅鑼灣,有2千呎室內外兩層酒吧,上層為室內酒吧+唱K Section🎤,仲可以玩飛鏢;下層係露營風花園任食BBQ($388only!),啱哂帶埋寵物一齊chill🐶😆🔷撈汁海鮮🦞巨大龍蝦🦞原隻上!醬汁微辣清涼,愈食愈滋味,啱哂而家咁熱嘅天氣嘆下~而且鐵盤內有多款海鮮,如:蝦、青口、八爪魚、帶子等,款式多樣,樣樣新鮮!😋🔶$388 任食BBQ係露營風花園內用炭火自助燒烤,任飲任食,睇住銅鑼灣嘅星星💫嚟燒嘢食都咪話唔浪漫😆雖然室外有啲熱,但店家都細心,特登開個風扇俾我哋涼住~秋涼嘅時候去就啱哂了!🔷特色Cocktail 店內Bartander係國際調酒師協會會員,曾獲得獎盃🏆店內有多款創意cocktails,好似特調Tiramisu/抺茶 Cocktails等,相當特別🍷🔶Live Band Show (逢星期4晚)Live Band 結他手為尹光AI歌曲 Dear Myself 的作曲人(歌曲係YouTube點擊率超過200萬

🔷撈汁海鮮🦞

🔶$388 任食BBQ

🔷特色Cocktail

🔶Live Band Show (逢星期4晚)
Live Band 結他手為尹光AI歌曲 Dear Myself 的作曲人(歌曲係YouTube點擊率超過200萬)。

🔷 包場一流(免包場費)
包場可以玩成晚,最多容納40人~啱哂成班人嚟chill住talk🤤

🔶 霓紅燈打卡景點
一入門口嘅螢光Mario外牆已經相當吸睛,上下層都有霓紅燈打卡外牆,尤其係上層舉中指嘅「reality」霓紅燈都好正🤣🤣

⚠️注意‼️⁠帶寵物要自己攜帶尿巾,否則大小二便要收清理費$500~

📍:Falò Bistro
銅鑼灣駱克道447-449號中威商業大廈5樓