2023-06-19 119 浏览
皇天不负捐窿人🐽肯捐窿捐罅实有好西食⛰呢间要入到去绵登径街尾先见到嘅西餐真系用心制作基本上唔会食到求其马虎野其实我张相摆少左两个前菜沙律一个系牛油果🥑带子沙律一个系芝士taco都真系大大粒带子🦪同满满嘅芝士🧀舒舒服服😌🥩肠s虽然佢只系一堆肠但系佢拣呢啲真系系有肉香肉汁嘅肠特别食得爽 🥩牛扒冇记错佢就系老饕肉嚟熟得啱啱好又juicy又好食🥩大牛扒呢个系肉眼扒佢juicy得嚟个肉香同油香都掌握得好唔错 🥩鸡翼 外脆内软香口少少辣开胃啱啱好 🥩意粉 佢就系一个唔马虎劲足料劲多烟肉劲多芝士个面底都 al dante 嘅卡邦尼意粉,食落去就系😂舒舒服服gur 到不得了𠮶款🍝 肥仔指数:🐒🐒🐒🐒🐒/5🐒满分 #foodiehk #food #美食 #美食家 #肥仔觅食 #食物 #hongkong #hkig #Instagram #食家 #食评 #香港 #香港人 #hker #hkfoodie #delicious #foodblogger #bricklanegallery #steak #ribeyecap #ribeye #carbonara #hamburger #sausage #nac
皇天不负捐窿人🐽

🥩鸡翼
外脆内软香口少少辣开胃啱啱好

🥩意粉

肥仔指数:🐒🐒🐒🐒🐒/5🐒满分

#foodiehk #food #美食 #美食家 #肥仔觅食 #食物 #hongkong #hkig #Instagram #食家 #食评 #香港 #香港人 #hker #hkfoodie #delicious #foodblogger #bricklanegallery #steak #ribeyecap #ribeye #carbonara #hamburger #sausage #nacho #scallop #parmaham #pasta #西餐 #意粉