牛腸控必衝!「金太」呢間新開嘅正宗韓式烤牛腸店,由韓國直送新鮮韓牛內臟,仲有Oppa全程幫你燒肉剪腸,懶人福音+超地道體驗! 一坐低即上3碟小菜任添!(泡菜/醃青瓜/尖椒大蒜) 每位客人都會有一碗冰涼泡菜青瓜湯🥒酸爽透心涼,瞬間開胃! 餐廳暫時得晚餐餐牌,食物份量係以一人做單位~🍖 綜合牛腸套餐($280/1人份)Oppa火候控制一流,每款部位烤到極致: ✔️ 牛大腸:爆汁!油脂甘香唔膩,必食~ ✔️牛小腸:燒到外脆內煙靭,嚼勁十足✨ ✔️牛皺胃:我最愛!爽口彈牙,蘸埋韓式辣醬超惹味 ✔️牛心:個人麻麻哋,口感偏腍✔️烤盤配新鮮韭菜+豆芽,包住牛腸食層次升級✨仲有索晒啲汁好入味嘅薯仔片🥔♡我地額外追加咗一份牛胸肉($200/1人份):肉質軟但略油,好食但冇太驚艷!🍳韓式蒸蛋($58):夠蓬鬆夠熱辣辣,上枱超大鹽好震撼,不過就唔係好夠滑🙈仲有唔少得韓燒結尾必叫嘅🍚鐵板炒飯($30)追加芝士($20): 必加芝士!熱辣辣拌烤腸香油+紫菜,瀑布拉絲炒飯,配埋飯焦香脆,邪惡度爆錶!靈魂收尾💯 💡 小貼士▪️ 餐廳只限Walk-in冇得book位,見到7點後就有超長人龍,想食就要早啲排隊啦

餐廳暫時得晚餐餐牌,食物份量係以一人做單位~
🍖 綜合牛腸套餐($280/1人份)
Oppa火候控制一流,每款部位烤到極致:
✔️ 牛大腸:爆汁!油脂甘香唔膩,必食~
✔️牛小腸:燒到外脆內煙靭,嚼勁十足✨
✔️牛皺胃:我最愛!爽口彈牙,蘸埋韓式辣醬超惹味
✔️牛心:個人麻麻哋,口感偏腍

仲有唔少得韓燒結尾必叫嘅
綜合牛腸套餐

💡 小貼士
▪️ 餐廳只限Walk-in冇得book位,見到7點後就有超長人龍,想食就要早啲排隊啦😋
▪️ 餐廳最近新推午市套餐!官網有Menu睇
▪️ Oppa代烤+強力抽風,食完唔會成身油煙味!

😍好掛住喺韓國食嘅韓式正宗烤腸?就一定要過嚟享受oppa燒肉服務啦🍖

抵食指數:🌕🌕🌕🌗🌑
好味指數:🌕🌕🌕🌕🌑