将军澳呢个区都有唔少选择,海边餐厅对住个海系正。夜晚终于有时会想喺啲隐蔽餐厅,想话浪漫情调一下。之前行过觉得呢间装修几靓,有啲挂灯又几feel,就拣呢间。😍餐牌多嘢拣,想有唔同嘅组合都有好多可能,饮品仲有好多特别嘅选择。餐汤拣左牛肝菌蘑菇,粒粒菇不在讲,味道爆浓,绝对无hea,呢点欣赏脆炸鸡件配青柠蜜糖酱,鸡件整得好食,唔厚粉,点个酱好好味,唔会死甜,小小fresh🤩蟹肉露笋烩意粉配鲜虾头膏,啲蟹肉同虾味爆得好劲,可以拣意大利饭或者意粉,而且份量唔少,卷极都仲有🙃炭烧厚切猪鞍扒,呢个大惊喜!劲好食,好香炭烧,令肉味好出,非常juicy!配料全部烤过,劲好味,要赞下个南瓜蓉,整得好得!😋炭烧类绝对可以encore,大推呀呢个!拣咗两杯饮品,Sun Flower,passion fruit 非常清新,去咁啲油腻感,做vip劲抵,超大杯,而且系好浓;波萝斑兰叶,香味够,味道唔会好浓👍🏻最后都系要来甜品,超好,可以要半份。Tiramisu ,自家制,口感浮浮,味道够😆服务好好,会主动斟水,亦好有耐性介绍嘢食🙈所有热食热盘上👍🏻我最钟意发掘一啲做到品质保证嘅餐厅,多过一间分店仍然做得好,系值得赞

炭烧类绝对可以encore,大推呀呢个!

波萝斑兰叶,香味够,味道唔会好浓👍🏻

我最钟意发掘一啲做到品质保证嘅餐厅,多过一间分店仍然做得好,系值得赞😝未谂食咩,不妨考虑下呢间,好有情调㗎