难得放低个女出去拍拖, 紧系要周围揾好野食啦! 富多来附近有好多特色小店, 地下就有一间卖可丽饼嘅小店, 中入去睇下有咩食先!...原来有几十款咸甜可丽饼选择🫣我全部都想要㖞! 最后拣左Signature嘅抹茶红豆白玉🫡最估唔到系原来个可丽饼皮都加左抹茶🍵唔系用原味饼底🫓加埋红豆🫘抹茶酱🍵饼干🍪白玉, 真系好yummy🎊另外仲加左一块菠萝干, 酸酸甜甜咁好得意🍍...另外仲叫左个粒粒芒果冰茶🥭真系有新鲜果肉系入面😍完全估佢唔到, 唔系普通沟啲糖水俾你架㖞!!!...°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°3 CREPEs @3_crepes_hk📍大角咀博学里3号富多来商场一期地下1号舖☎️46784130

3 CREPEs @3_crepes_hk
📍大角咀博学里3号富多来商场一期地下1号舖