疫情無得去旅行,好掛住日本啲美食? 一於去食返餐日式料理補償一下🕺🏻小編食咗呢間位於黃埔嘅米気,試完真係幾唔錯👏🏻餐廳環境行日系風,主要以木色為主,天花仲有波波吊燈,整體都好簡樸溫馨😚食物係單叫嘅,選擇好多,可以自由配搭~ 今次就叫咗牛肉壽喜燒,忌廉蟹肉餅同明太子米飯🍚牛肉好嫩,醬汁味濃🍢明太子放勁多,一啲都唔孤寒😍最令我驚喜嘅係蟹肉餅,好香而且餡料好足🦀味道和賣相都係一流,不過每個份量都偏細🤏🏻🥺想飽肚可能要叫多啲啦~ 最後加叫咗甜品清酒雪糕🍦味道普通🧐不過彈牙嘅口感幾特別,不妨試吓😳🌟忌廉蟹肉餅 ($26)🌟牛肉壽喜燒 ($48)🌟明太子米飯 ($22)🌟清酒雪糕 ($30)另收加一服務費味道: 🌕🌕🌕🌕🌑環境: 🌕🌕🌕🌗🌑價錢: 🌕🌕🌕🌑🌑

🌟忌廉蟹肉餅 ($26)
🌟牛肉壽喜燒 ($48)
🌟明太子米飯 ($22)
🌟清酒雪糕 ($30)
另收加一服務費

味道: 🌕🌕🌕🌕🌑