收工唔知食咩好,见到呢间嘅猪手好吸引,即刻决定食佢 位置有啲难揾,系谭仔三哥对面,好大间,座位好多,同埋枱与枱之间都隔得好开,唔会感觉好迫 两个人嗌咗一个饭、一份猪手同一份薯条,猪手本身都跟咗啲薯条,如果细食嘅话,一个饭一份猪手已经好够 是日餐汤系南瓜汤,好稀嘅南瓜汤,味道麻麻 猪手好脆,肉质都好滑,点埋个芥末酱仲正,薯条不过不失,仲有沙律菜同埋酸椰菜做伴碟,唔会太济,果然冇令人失望,必试。 冬阴功大虾烩意大利饭都好多人介绍,我好钟意冬阴功,呢个饭都好够冬阴功味,饭亦唔会太硬,大虾唔算好好食,至少唔霉 黑松露薯条不过不失 芒果沙冰好甜,蜜桃冰茶好饮,仲有几块桃系入面 温馨提示大家要早少少过嚟食,𝙾𝚙𝚎𝚗𝚁𝚒𝚌𝚎写𝟸𝟸:𝟹𝟶关门,我哋𝟸𝟷:𝟶𝟶点坐低,𝟸𝟷:𝟷𝟻 已经𝙻𝚊𝚜𝚝 𝚘𝚛𝚍𝚎𝚛,𝟸𝟷:𝟹𝟶要埋单方便铺头埋数。我哋一边食,店员系旁边拖地清洁,我明白阻人收工系好缺德,我哋狂风扫落叶劲快扫晒枱上面嘅嘢,𝟸𝟷:𝟻𝟶闪人
收工唔知食咩好,见到呢间嘅猪手好吸引,即刻决定食佢

是日餐汤系南瓜汤,好稀嘅南瓜汤,味道麻麻

南瓜汤

冬阴功大虾烩意大利饭

黑松露薯条不过不失

黑松露薯条

芒果沙冰好甜,蜜桃冰茶好饮,仲有几块桃系入面

芒果沙冰 & 蜜桃冰茶

冬阴功大虾烩意大利饭