招聘中
$18,000-$19,000
月薪
$20,000-$22,000
月薪
好耐冇食台湾菜喇,记得上一次食过(四汤八面),味道确实不错😍。所以今日就book左同朋友黎呢度lunch,秒速Order 福州大虾•肉扎汤手工面,配溏心蛋,再加埋一份慢煮叉烧饭配溏心蛋🍛 ,完全不亏是大师级厨师细心烹调,高质料理,物超所值。讲返口感先呢,无论系汤嘅鲜味,定系面条嘅弹性,都可以话系完美组合👌。再加上肉扎𠮶种肥而不腻,和新鲜爽口的大虾,及溏心蛋𠮶种绵滑嘅口感,一切都令人惊艳。另外,叉烧饭配溏心蛋又系另一款杰作,叉烧嘅松软与烟香味道perfectl match 紧热滚滚的白饭,口感绝对一流🤩。最后,系饮品方面拉,我哋点咗份【冻爱文芒果乳酸梳打🥭】同【冻杨枝甘露甜饮🍹】。实际上,两者都以独特口感赢得食客青睐,不仅夏日消暑,仲带点甜味解腻,非常滋味。您且试,无论系美味嘅汤面定系满足嘅叉烧饭,我相信您必定满意。以我目前为止嘅经验来讲,四汤八面做嘅台湾风绝对值得嚟