2023-08-29
成日搭車經過見到呢間餐廳都覺得好chill,決定lunchtime去下!❣️Lunch set價錢大約$120-160,選擇都多,有漢堡、意粉等,仲有好refreshing嘅salad。當日餐湯係地中海海鮮湯,入面竟然有貝柱,好香口。❣️窗外係好開陽,可以對著藍天食野,好寫意🍔加勒比烤雞扒漢堡伴太陽蛋 $128-漢堡内有太陽蛋好吸引,配上熱溶芝士同厚厚一塊鷄扒,好豐富。鷄扒煎香過肉質juicy,仲有蕃茄、菜,同醬料撈埋一齊食,好match🍝時令海鮮扁意粉 $168-上面有青口、蜆等,青口熟度剛剛好,幾鮮甜,蜆肉都大大粒。 另外仲有大大粒厚肉帶子。-意粉本身有番茄味,加埋蒜片食幾香🍮心太軟蛋糕 $48 -外層朱古力脆脆地,暖暖地食配埋濃朱古力,上面仲有雪糕,味道唔錯有機會要再來食個chill lunch!!
❣️窗外係好開陽,可以對著藍天食野,好寫意
🍔加勒比烤雞扒漢堡伴太陽蛋 $128
加勒比烤雞扒漢堡伴太陽蛋
加勒比烤雞扒漢堡伴太陽蛋
🍝時令海鮮扁意粉 $168
-意粉本身有番茄味,加埋蒜片食幾香
🍮心太軟蛋糕 $48
心太軟蛋糕
有機會要再來食個chill lunch!!