位于旺角嘅火锅店,设有楼上座位,最啱一大班朋友去一路打边炉一路畅谈😆 食物质素好高质,摆盆都好精致㗎✨🌟 招牌花胶鲨鱼骨胶原汤锅 配泡饭($238)用花胶同鲨鱼骨熬制嘅汤底,放入口第一时间已经feel到好多骨胶原 🥰清甜嘅特点令佢更加能够吊岀肉类本身嘅味道🤪汤料仲要非常丰富!呢个汤更附送左泡饭,用咁鲜甜嘅汤加落炸米真系prefect match😋🌟 鸳鸯墨鱼油炸鬼 ($78)六条墨鱼油炸鬼,一半系舖左鱼子,一半就舖左黑松露。鱼子𠮶边食落好爽口好fresh, 黑松露𠮶边就香浓可口😍配埋油炸鬼口感好得意,系好创新嘅菜式🤩🌟 安格斯四品盛牛天梯 ($298)呢个天梯有四款安格斯牛肉,肉质鲜嫩多汁,食落好有牛香,唔会想点酱料食,因为觉得会浪费左佢嘅原汁原味😆 🌟 矶煮鲍鱼 ($18.8/只)作为一款冷食头盘,呢味矶煮鲍鱼真系非常合适!经酱汁炆煮过呢鲍鱼有好浓郁嘅昆布香气😏但系鲍鱼嘅鲜甜味又冇被酱料嘅味道盖过,系非常开胃嘅一道菜色😝🌟 唐蒿 ($48)🌟 潘芳堂雪梨菊花茶 ($28)🌟 酱料 ($30)

🌟 招牌花胶鲨鱼骨胶原汤锅 配泡饭($238)

🌟 鸳鸯墨鱼油炸鬼 ($78)
鸳鸯墨鱼油炸鬼

🌟 安格斯四品盛牛天梯 ($298)
安格斯四品盛牛天梯

🌟 矶煮鲍鱼 ($18.8/只)
矶煮鲍鱼

🌟 唐蒿 ($48)

🌟 潘芳堂雪梨菊花茶 ($28)
🌟 酱料 ($30)
鸳鸯墨鱼油炸鬼
安格斯四品盛牛天梯