【一齊叫雞🐔🐔🐔】必試系列‼️好食到停唔到口🤤最近去左網紅餐廳@wingman 試食佢地新推出既90分鐘👉🏽雞翼放題任食😻 佢地總共有3個唔同嘅package,都只係$128起炸🥳當日係試$178既套餐,入面有成10款雞俾我地揀🐔 仲有指定free flow drinks叫🍹因為我唔食得辣所以只係叫左一款辣味🤣而我最愛既係黑椒檸檬、泰式甜辣味同田園風味👒真係食完仲想去多次食💃🏻絕對食過返尋味😋10款雞有辣同唔辣,濕同乾身揀,佢地上碟都好快,絕對唔會燉波鐘😌店員好有禮貌超Nice👍🏽而且店內環境好舒適,伴隨着音樂再叫雞食,真係好好Feel😽 係等雞翼既時間,我就走左去 #打卡位 ,係 #霓虹燈 😺睇下影到我幾型🤭想平平地食高質素雞翼放題,又想影靚相,快啲去 wingman 一齊叫雞啦🍗🍗🍗
【一齊叫雞🐔🐔🐔】
必試系列‼️好食到停唔到口🤤

因為我唔食得辣所以只係叫左一款辣味🤣
而我最愛既係黑椒檸檬、泰式甜辣味同田園風味👒
真係食完仲想去多次食💃🏻絕對食過返尋味😋