2020-06-11 225 浏览
一次途徑深水埗見到呢間蘇媽系食肉骨茶 叻沙之類的🤤就很想一試🤤因為和媽媽在新加坡🇸🇬回來之後第一次食肉骨茶🍖去那天非常多人😨等了大概30分鐘先有得食😬店内環境非常擠迫😐三個人都要夹檯😶1.#百骨爹肉骨茶大雜錦因為當天去到基本上所以骨都售馨了😣所以先叫呢個 唸住乜可以試吓🤤有齊五款肉類🍖棒棒骨肉質偏瘦還是喜歡新加坡吃到的很多🤣豬手帶皮 炆得够入味😁幾好食💓仲有啲豆卜、附送炸油條點湯🤤好鬼正2.#白咖啡 $24全場中最鍾意呢個💓加入煉奶同淡奶😍手法似足馬拉冲發💬飲落咖啡味香濃幼滑☕奶味偏濃 不過我種意😁3.#檳城亞參叻沙 $45呢個就有啲失望😥太多雜菜😳同埋唔記得叫少辣🌶️食到我飆曬汗😳🤣同埋米線有啲硬 同埋唔够入味😬🍖肉骨茶無限添飲💓唔系咩特別🤣度度都應該系甘啦😂🙈#lky吃在深水埗 #lky新加坡菜📍深水埗基隆街251號地下
去那天非常多人😨等了大概30分鐘先有得食😬
店内環境非常擠迫😐三個人都要夹檯😶