🐟重慶豆花烤魚 ($78)🐟蒜爆豆豉烤魚 ($78)以烤魚黎講呢間餐廳都算係經濟實惠型,咁既價錢有原條細烤魚🐟配白飯🍚,性價比絕對係超值,味道上都係高質嫁。鐘意烤魚既朋友仔一定要試試😋。原條鱸魚套餐分別有五種口味選擇,今次小編分別簡左「重慶豆花」及「蒜爆豆豉」口味。鱸魚先烤到半熟令魚皮焦香,再用汁煮既方式令到魚肉增添味道🤤雖然鱸魚烤過,但魚肉食落依然嫩滑juicy,配埋重慶麻辣,帶點少麻少辣既感覺絕對刺激味蕾,而且豆花吸哂湯汁特別麻香幾正。另一款蒜爆豆豉口味都係小編幾鐘意既口味之一🤭豆豉既咸香配埋炸香既蒜粒,豆豉香味滲入魚肉,食落份外惹味咸香,啖啖魚肉拌埋飯真係一流。🥤冬瓜益力多梳打 (跟餐+$9)睇個名就已經好想試試啦,冬瓜茶溝益力多既冰凍特飲,益力多味好重而且飲落味道酸酸甜甜,真係幾特別。
🐟重慶豆花烤魚 ($78)

🐟蒜爆豆豉烤魚 ($78)

🥤冬瓜益力多梳打 (跟餐+$9)

2023-08-19