2021-11-05
緣來緣盡,那位又開始再等待。傷心過今次,可能仲有下次…下次又唔知會仲會唔會多幾次。可唔可以祈求天父賜我力量,食過「AGE Cuisine Express」後比我忘記軀殼,埋下昨天墓誌銘,搵返自己既靈魂,暫別下一位的生涯。👇📌A p p e t i z e r s -▪ Roasted Chicken Wings · Honey - $76/6pcs▫ 前菜整左碟「蜜糖·燒雞翼」試試佢,表面既蜜糖燒出黎,令成個外層色澤光潤,但食落唔會太油膩;而入口有淡淡既蜜糖味,裡面肉質夠哂幼嫩,非常好食。📌P i z z a -▪ Pizza · Grilled Eel - $166▫ 輪到主食方面,試左個「蒲燒鰻魚·薄餅」,表面擺左一塊塊鰻魚,肉實嫩滑又入味,加埋水牛芝士、希臘芝士、洋蔥、紫薑絲、意大利瓜、玉子,連埋千島醬,整體份外香濃惹味!📌D e s s e r t -▪ Chocolate · Gelato - $40▪ Chocolate · Brownie - $72▫ 當然唔可以錯過甜品啦,第一款「意大利·朱古力雪糕」做到濃密既口感,比普通既雪糕更香;另一款「朱古力·班尼斯」質感結實,堅
下次又唔知會仲會唔會多幾次。可唔可以祈求天父賜我力量,
埋下昨天墓誌銘,搵返自己既靈魂,暫別下一位的生涯。👇
📌A p p e t i z e r s -
蜜糖·燒雞翼
▫ 前菜整左碟「蜜糖·燒雞翼」試試佢,表面既蜜糖燒出黎,
令成個外層色澤光潤,但食落唔會太油膩;而入口有淡淡既
蜜糖·燒雞翼
蜜糖味,裡面肉質夠哂幼嫩,非常好食。
📌P i z z a -
▪ Pizza · Grilled Eel - $166
蒲燒鰻魚·薄餅
肉實嫩滑又入味,加埋水牛芝士、希臘芝士、洋蔥、紫薑絲、
蒲燒鰻魚·薄餅
意大利瓜、玉子,連埋千島醬,整體份外香濃惹味!
📌D e s s e r t -
▪ Chocolate · Gelato - $40
意大利·朱古力雪糕
▪ Chocolate · Brownie - $72
朱古力·班尼斯
口感,比普通既雪糕更香;另一款「朱古力·班尼斯」質感結實,
朱古力·班尼斯
堅果味做到較濃,但同時唔會搶左朱古力香,甜度適中,唔錯。
意大利·朱古力雪糕