呢间居酒屋好喜欢🏮店员好有礼貌,老板非常亲切,🤩仲好有耐性咁讲介每一款菜式👍🏻佢地将怀旧同创新溶为体👍🏻之外亦都保番旧派传统美食👍🏻聚餐都一流,好似我地情侣或夫妻拍拖👩🏻‍🤝‍👨🏼都好正嫁😚紫菜芥末八爪鱼好喜欢💕 每次我都会叫,呢一间整得非常好食,唔会太攻鼻仲食到有Wasabi茎部🤪极上刺身三品油甘鱼、三文鱼同赤虾,佢地晚刺身非常新鲜肥美😋油甘鱼仲非鲜甜🤤赤虾弹牙多膏😋厚切牛舌芯好厚得黎好易咬开,仲好浓牛咁,烧得非常惹味😋紫苏豚肉卷食落一啲都唔油腻,紫苏中和返肥腻唔错唔错👍🏻好喜欢好好味😋牛蒡素肉丸串呢串劲👍🏻食落劲似牛味🤭好出色👍🏻唐扬炸鸡呢款有传统40年咬落非常松脆嫩多汁,原味已经好好味,再加配柠檬汁或者沙律酱嘅另一番味道🤤高汤玉子烧系旧派煮法咬落去有好多汤汁好好味😋味醂鱼干食落好易咬开仲好够味道,好快比我食晒🤭月见酱唐扬饭团饭团好特别,系出面好少食到🤩紫苏叶油甘鱼反卷(六件)好特别,用紫苏叶加芥末一齐食有更加带油起甘鱼嘅鲜味唔错既菜式👍🏻黑松露芝士烧生蚝(2只)黑松露配芝士好惹味,蚝都好只😋之后见佢兵库県牡蛎🦪夏祭の激赏好抵食🤭忍唔住买左半打返屋企食😆食落去好cream,非常鲜甜

聚餐都一流,好似我地情侣或夫妻拍拖👩🏻‍🤝‍👨🏼都好正嫁😚

紫菜芥末八爪鱼

极上刺身三品

厚切牛舌芯
好厚得黎好易咬开,仲好浓牛咁,烧得非常惹味😋

紫苏豚肉卷
食落一啲都唔油腻,紫苏中和返肥腻唔错唔错👍🏻好喜欢好好味😋

牛蒡素肉丸串
呢串劲👍🏻食落劲似牛味🤭好出色👍🏻

唐扬炸鸡

高汤玉子烧
系旧派煮法咬落去有好多汤汁好好味😋

味醂鱼干
食落好易咬开仲好够味道,好快比我食晒🤭

月见酱唐扬饭团
饭团好特别,系出面好少食到🤩

紫苏叶油甘鱼反卷(六件)

黑松露芝士烧生蚝(2只)
黑松露配芝士好惹味,蚝都好只😋

之后见佢兵库県牡蛎🦪夏祭の激赏好抵食🤭忍唔住买左半打返屋企食😆食落去好cream,非常鲜甜肥美🤤

薯上白雪绿茶雪糕🍦
今次呢间居酒屋好特别👍🏻有好多特式好味菜式👍🏻呢个甜品好特别,代雪糕开始溶化既连埋蕃薯🍠一齐好夹🤤

晚市有好特别游戏时间抽奖🤩先生抽中左同师傅一齐饮,老板店员同客人一齐玩一齐笑好开心😀

• 极上刺身三品
  • 清酒煮蚬