2023-10-21
📍 杞醉嗰日去朋友屋企探貓貓,就search 下附近有咩外賣店可以買上佢屋企一齊share,比我搵到呢間專做外賣嘅杞醉!拎嘅時候見到有一兩個企位,喺荔枝角住或者番工嘅朋友太有福了!記住bookmark定番工食٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و—————————————————————❣️ 杞醉濃湯半隻雞花甲米線(二人份) $175除咗半隻雞同花甲share嚟食,仲有兩份米線、杞醉半熱蛋同茶!嗰米綫湯底非常impressive!似係醉汁,甜甜哋咁,佢個半熟蛋應該係用咗蘭王蛋,蛋黃好深色,蛋味偏濃夾埋酒味,好好食!花甲雞份量都好多!.💬外賣包裝好貼心,因為嗰日落雨,佢哋會用過膠袋裝住,外賣盒都有分曬湯,溫度都好好,拎到番屋企都仲熱辣辣🫶🏻—————————————————————不專業評分👅好味指數: 7/10 💰性價比: 7/10👍🏻推薦: 7/10 —————————————————————🏡地址: 杞醉 (荔枝角)荔枝角長沙灣道883號億利工業中心地下1D號舖👉🏻石硤尾有分店🕑營業時間: 11:00 - 20:00
📍 杞醉
❣️ 杞醉濃湯半隻雞花甲米線(二人份) $175
不專業評分
👅好味指數: 7/10
💰性價比: 7/10
👍🏻推薦: 7/10
—————————————————————
🏡地址: 杞醉 (荔枝角)
荔枝角長沙灣道883號億利工業中心地下1D號舖
👉🏻石硤尾有分店