2020-12-08 143 浏览
「慢活」就是要停下來👣, 放慢生活節奏, 享受與朋友既相處時光~漫活堂係一家注重環保與健康既咖啡館, 佈置簡約舒適, 選自於本地農場既新鮮水果及蔬菜, 製作健康有機既美食! 主要提供傳統既日式便當🍱, 所有肉類均不含激素, 無味精、無雞粉。//弁當定食 - 薯仔燉牛肋條//跟餐有麵噌湯及飯, 定食既賣相同味道都同喺日本食既日式料理相當似, 好地道, 充滿日式風味的🇯🇵! 牛肋條好嫩、唔乾身, 又入味!//紫菜鰻魚薄餅//🍕即叫即製, 薄批好香脆, 配上軟嫩既鰻魚、紫菜、芝士, 味道層次豐富。飲品方面, 除咗咖啡☕️, 我會推薦佢地既純天然蘋果汁🧃~ 蘋果汁系列用上富士蘋果製作🍎, 蘋果汁經冷榨生產, 過程中保留蔬果既營養成分, 亦無添加糖、無防腐劑或化學劑。紅富士蘋果汁好fresh, 甜味天然, 仲有淡淡綠茶味。

//弁當定食 - 薯仔燉牛肋條//

//紫菜鰻魚薄餅//