2015-02-22
Fiat Caffe本人極極極鐘意食意粉,之前聽聞Fiat Caffe的意粉非常出色,一於來試試!點知真係好有驚喜:)黑松露野菌手搓粉呢碟真係好好味,超有驚喜,個醬汁好creamy,黑松露味再點綴一下,令成碟粉上左另一個層次,手搓粉口感特別,煙煙韌韌,係我全晚最愛!肉丸米形意粉哇!粒肉丸超超超大,調味岩岩好,再加上蕃茄醬及香草的配襯,味道氛香撲鼻,非常誘人,米形意粉外形特別,咬落軟軟的,口感有趣!Carbonara 呢個carbonara 蛋汁味都幾重,意粉亦夠al dente,唔錯唔錯,但相比起餐廳入面既其他意粉,carbonara就變得較普通,其他選擇更有驚喜!總括來說,這間餐廳環境優雅,玩味十足,而食物更是極高質素,令人有驚喜!
Fiat Caffe