饮开本地手工啤酒,一定要识呢间由「少爷啤酒厂」设立的餐厅💁🏻‍♀️,店内多达15款手工啤,拥有独立气压计,确保啤酒保持最佳状态。啤酒款式亦会定期更换新酒品,简直系酒鬼天堂🍻✦ 脆边汉堡 $108 🆙夹住两层厚厚的兔治牛汉堡扒,味道新鲜浓郁,充满肉汁好juicy,完胜大多数汉堡专卖店!有惊喜!🔥加埋黑椒蛋黄酱提味,同埋车打芝士、酸瓜同蕃茄等助料,层次极丰富。如果系去食晚餐必定要点😋😋✦ Calamari 炸鱿鱼圈 $78鱿鱼圈炸到脆卜卜,配埋个咸酸菜他他酱,边饮边食,绝对系一流送酒小菜😍✦ 三重芝感 $48 半份Sourdough面包配搭Cheddar Cheese, Swiss Cheese, Mozzarella cheese 三款芝士🧀,超级拉丝! 内里有加蕃茄,酸酸地同芝士味好夹~== == == ==店员听到我哋钟意饮酸啤,主动向我哋介绍呢两款啤酒,非常体贴🥰⚠️留意生啤既款式会不定期更新,最update就要睇佢地酒吧区上面既餐牌🍻✦ Sour Punch 400ml $84口味类似furit punch,好香热带水果香气,非常清新消暑😆✦ All the Current Berr

✦ 脆边汉堡 $108 🆙

✦ Calamari 炸鱿鱼圈 $78

✦ 三重芝感 $48 半份

== == == ==

✦ Sour Punch 400ml $84

✦ All the Current Berries 400ml $84
口味类似比利时水果啤酒,杂莓为主调,酸酸甜甜,都系我钟意嘅口味🥰

本身只系冲住佢地既生啤嚟,最后竟然食物都比想像中更有惊喜😳而且地点方便,值得一试❗️