知唔知咩系神呀?神以前都系人不过佢做到人做唔到既野,之后佢就系神。如果邪真系不能胜正,呢个世界点解会存在咁多不公义既事?我又成日谂如果神真系咁把炮,咁点解佢又可以袖手旁观由得个世界乱落去?的确令我百思不得其解。尤其是面对咁邪恶咁诱惑既韩烧之父「Hancham」,我可以做既野,就系要勇敢面对佢,大大力咁惩罚佢!👇📌팔색 진이세트 - $635▪ 전복 ▪ 새우▪ 살치살▪ 등심주물럭▫ 呢个「八色珍味拼盘」一次过试匀哂四色五花腩、鲍鱼、大虾、雪花牛肉、调味烤裹脊。五花腩肉以唔同既部位包括护心肉、排骨、猪颊肉同埋猪颈肉,再以酱汁腌成,五花腩肉肉质睇落肥瘦均匀,烧过后入口香浓爽劲,加埋沾埋唔同既酱汁会更加惹味;而雪花牛肉肉质松软,口感爽弹,牛味相当浓郁;大虾Size够惊喜,食落爽口弹牙;原只鲍鱼亦都够鲜甜弹滑,质感烟韧,成个拼盘我最钟意系五花腩,出面既韩烧店比较少食到,绝对食得过!📌수 프 - ▪ 김치 찌개 - $88▫ 整返碗「泡菜猪肉汤」黎送烧肉是常识吧!份量够哂两条友食,泡菜入口辣中带甜,汤色清润,饮落唔会好重味精感;猪肉食落够腍滑入味,唔错。
知唔知咩系神呀?神以前都系人不过佢做到人做唔到既野,

我又成日谂如果神真系咁把炮,咁点解佢又可以袖手旁观由得

大大力咁惩罚佢!👇

📌팔색 진이세트 - $635

전복

새우

살치살

등심주물럭

▫ 呢个「八色珍味拼盘」一次过试匀哂四色五花腩鲍鱼大虾雪花牛肉

调味烤裹脊五花腩肉以唔同既部位包括护心肉排骨猪颊肉同埋猪颈肉

📌수 프 -
김치 찌개 - $88

泡菜入口辣中带甜,汤色清润,饮落唔会好重味精感;

猪肉食落够腍滑入味,唔错。
2020-05-29
等候时间
15 分钟 (堂食)
  • 八色珍味拼盘
  • 泡菜猪肉汤