2017-08-15 312 浏览
今日難得與姑奶一齊放假,之前曾聽聞過屯門呢間餐廳食物質素唔錯,所以特意帶埋奶奶及BB行街享用美食雖然餐廳裝修普通,但我被黑板上文字吸引住視線「人等麵 麵不等人」的確好有意思,亦非常認同呢份堅持,衷心希望呢間餐廳繼續努力我們三人決定Order Pizza套餐慢慢品嚐,當中包括日式胡麻火腿雞蛋沙律、濃郁芝士卡邦尼焗柺子麵及夏威夷海鮮Pizza日式胡麻火腿雞蛋沙律:食材新鮮用料足,胡麻醬汁香濃及夾雜著香草味,雞蛋味道濃郁,連我呢隻食肉獸都被佢馴服,正濃郁芝士卡邦尼焗柺子麵:每食一啖柺子麵都有濃郁芝士味充斥著口腔,非常滿足,雖然要趁熱食,但享用時小心被芝士燙咀,值得推介夏威夷Pizza餡料有菠蘿、粟米及其他海鮮,用料足,餅底非常香脆可口,正店員話由於Order左三杯飲品,所以送沙律或雪糕糯米滋俾我地,我地揀左雪糕糯米滋,不過無諗過每人兩粒咁多,所以最終我地驚食唔晒,每人要一粒就算,唔做大㗰鬼呢間餐廳真的價廉物美品質高,食左咁多野每人只需$100左右埋單,大家有時間不妨試試

日式胡麻火腿雞蛋沙律:
日式胡麻火腿雞蛋沙律

濃郁芝士卡邦尼焗柺子麵:

濃郁芝士卡邦尼焗柺子麵

夏威夷Pizza
餡料有菠蘿、粟米及其他海鮮,用料足,餅底非常香脆可口,正
夏威夷海鮮Pizza
荔枝紅茶