2021-06-18 285 浏览
Sunshine Couple 難得一齊平日放假、今次就去左西營盤的藝術小區「ARTLANE」影相、打咭. Mrs Sunshine 最鍾意既就係彩虹樓梯。影完相、打完咭Mr Sunshine 帶咗去我去High Tea!我以為係去cafe, 點知原來係去酒店!外表簡單嘅連鎖酒店、餐廳竟然有驚喜!High Tea Set 雖然沒有三層架、但性價比絕對高。 著重質量的Mr Sunshine表示好滿意!男生們注重味道多過浮誇的外表。High Tea Set 有朱古力mousse蛋糕, Apple Crumble, 芝士撻,泡芙同埋小小的生果杯!兩個人絕對足夠!Mrs Sunshine 推介apple crumble 同芝士撻!Apple crumble 酸酸甜甜加埋內軟外酥!真係一流!美中不足就係沒有配雪糕!加一球雲呢拿雪糕就真係100分!芝士撻雖然唔係流心、但芝士味同埋同幼滑度都OK既!👍🏻👍🏻👍🏻餐廳唔算好大、但係環境安靜和舒服。好適合休閒下午茶!價錢仲非常吸引!$108+10% High Tea set for 2. CP值真的好高!