招聘中
$18,500-$25,500
月薪
《No Money So Lonely》MaMaDay!又搞新搅作喇!!💥地点仲开系旺角T.O.P~超级方便之余 风格真系十分符合~ 之前玩 偏西式欧陆料理。今次真系不得了 玩埋东南亚mix 多国料理(欧陆又有、港式都有)🇹🇭🇲🇾🇻🇳而且一样并行佢一路玩味风格 Menu菜式名盏鬼风趣!例如咩生旧叉烧好过生你个啲🤪环境布置一样唔洗多提喇~一样走复古路线 一去到港猫上身 疯狂打卡🎬☄️全餐卡路里指数:[8粒🧡最高]🧡🧡🧡🧡🧡🧡🤍🤍①《生旧素叉烧好过生你比萨 配秘制麦芽糖酱》$1️⃣0️⃣8️⃣𝕄𝕖𝕠𝕨指数🐾: 7/10🐱:平时好少食素 但neko好钟意食叉烧💕~(成日同neko仔讲 带我去锯叉烧就已经好满足🤤) 今次见素叉烧 好奇心爆发,因此order左呢款比萨~ 首先比萨同mamaday之前食个款一样 系属于薄皮 食落脆口 有酱就烟韧~味道方面 🙈可能素叉烧原本有调味 再加麦芽糖酱 整体好甜..好咸?!好重口味 都系觉得mamaday软壳蟹个款符合口味多啲~🤫(温馨提示:素叉烧个口感同比萨融入得太好🙈食落无乜口感 因此食到最后我同neko仔都觉得好单一)②《烟三文鱼海鲜酱意大利面》$1️⃣1️⃣2️⃣𝕄𝕖𝕠𝕨指
《No Money So Lonely》
MaMaDay!又搞新搅作喇!!💥
环境布置一样唔洗多提喇~一样走复古路线
一去到港猫上身 疯狂打卡🎬

☄️全餐卡路里指数:[8粒🧡最高]🧡🧡🧡🧡🧡🧡🤍🤍

𝕄𝕖𝕠𝕨指数🐾: 7/10

②《烟三文鱼海鲜酱意大利面》$1️⃣1️⃣2️⃣
𝕄𝕖𝕠𝕨指数🐾: 8.4/10
🐱:咦?点解呢个菜名可以咁正常😝 呢款意粉 我同neko仔都力推啊!!👍🏻首先摆盘用心 烟三文鱼整到好似花🌹一样 好吸引~味道食落好有冲击! 食落口neko仔问我点解系🌶️辣既?但辣得黎又唔需要饮水既程度 除左辣味 意粉偏西式口味 食完完全唔会腻 甚至想再叫多碟~惹味啊~烟三文鱼就正常 无任何臭味腥味咁咯~

③《肉食者沙拉 - 朱古力烧牛》$1️⃣0️⃣8️⃣
𝕄𝕖𝕠𝕨指数🐾: 7.6/10
🐱:见全部淀粉 因此叫左个沙拉平衡下(😝两只食肉兽一致认同叫肉沙拉)开头俾朱古力吓亲 个名好黑暗料理 但黎到 原来系指旧牛肉烧到好似朱古力咁(孤陋寡闻)沙拉落左黑醋酱 酸酸甜甜 食完上面啲意粉比萨 食呢个都唔会觉得滞 好清新~ 😂 沙律菜好新鲜 除左红桑梅 酸死我 ~(um..补充维生素c is ok?!) 牛肉好浓牛味(好废话 但真系好浓)可能因为冻左 肉质有少少硬 但整体表现都算不错~

④咖啡系列
《Mocha莫卡》$4️⃣4️⃣
👉🏻neko仔话唔错 偏甜 🙊佢唔识得评早知偷饮一啖啦~
《马拉乜乜咖啡》$4️⃣6️⃣
👉🏻系马拉西亚 白咖啡~饮落面头啲cream甜甜地~咖啡重奶味 整体偏甜 但系好饮既~

🐈🐾回头率:🧡🧡🧡🧡🤍🤍🤍🤍
[8粒🧡最高]
整体表现: 意粉真系值得一试~好惹味!素叉烧比萨 um...neko觉得味道单一 过甜过咸,可以选择其他比萨试下🙊 沙拉就正正常常 觉得上面唔够食都可以order~ 整体表现 唔错✨!但如果俾我选择 我可能都系会帮衬Mamaday多啲💕(软壳蟹比萨、明太子意粉👍🏻)
生旧素叉烧好过生你比萨配秘制麦芽糖酱
烟三文鱼海鲜酱意大利面