2023-04-19
💖 黑樺牛 (尖沙咀)✨尖沙咀堪富利士道6-6A號爵寓1樓〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️我男朋友真係好鍾意食火鍋🥶今日見佢放假就特登帶佢去食熊本A5 黑樺牛火鍋放題,平時食單點真係好貴,呢度竟然係放題形式‼️真係引死人🤭今次食蠔啲,加埋海鮮放題🤣-熊本A5黑樺和牛火鍋$398放題+$108 海鮮放題🍲身為玫瑰之鬼肯定要叫返個玫瑰湯底打卡🤣呢個玫瑰湯底就係芝士牛奶湯,因為有芝士嘅關係所以飽腹感會重少少🤏🏻頭盤會送個鬼馬油炸鬼、麻辣拼盤🌶️。今日好好彩仲送左佢地廚師即日熬製嘅湯品,今日仲要係蟲草花湯夠晒滋潤🤭另外因為我哋有訂做嘅關係所以送咗一個三層火鍋架,有牛和尚頭🤤唔係度度都有得食架‼️中間嗰層係豬肉,最底嗰層都有一啲佢哋自家製嘅蝦滑同埋墨魚滑😎另外講埋佢哋嘅海鮮頭盤先好食到我哋要加錢轉放題你就知咩料啦😆生蠔肉質飽滿又肥美飲品、沙冰、甜品同Qrcode上嘅餐牌全部任食任飲😍火鍋配料呢我就最鍾意係佢哋嘅響鈴,因為當中加咗紫菜,味道層次更加豐富。飲品方面我就最鍾意係佢哋嘅沙冰😉今次揀咗楊枝甘露味😋解膩一流。好啦要介紹今日嘅重頭戲👀 A5黑樺和牛🤩,今次叫左特上霜降小排、肩胛梅花、牛前胸、
💖 黑樺牛 (尖沙咀)
✨尖沙咀堪富利士道6-6A號爵寓1樓
-熊本A5黑樺和牛火鍋$398放題+$108 海鮮放題🍲
頭盤會送個鬼馬油炸鬼、麻辣拼盤🌶️。
好啦要介紹今日嘅重頭戲👀 A5黑樺和牛🤩,今次叫左特上霜降小排、肩胛梅花、牛前胸、玉子後腰肉同埋牛頸脊。油花勁靚,好重牛香🥰