@secondbitehk 《 長沙灣高性價比隱世西餐🍔🥩 》🥑法國蟹肉牛油果蓉芥末沙律 $88(9.5/10)下午經過呢一間隱蔽嘅西餐廳📍😆誤打誤撞入咗去食lunch🍔💕點知好驚喜!午餐有好多選擇🔅就咁沙律已經有三款😆仲有意大利飯🍚意大利粉🍝手打漢堡🍔全日早餐🥙!呢一個沙律🥗面頭鋪滿左充滿肉汁嘅蟹肉🦀 下面就係滿滿嘅新鮮牛油果蓉🥑 爽口嘅沙律菜🥬🥕🥒🥦🌶裏面仲有一粒粒豆同埋粟米🌽增加口感🔅🌈成個沙律份量好大🥗💕最特別就係個芥末😆雖然有啲位好攻鼻🤣但係食落去好過癮🥺💕令到成個沙律感覺上好fresh 💦 今次仲食咗招牌肉餅漢堡😂💦超Juicy🔅🔅 下次再介紹!呢間絕對會瘋狂encore😈因為Menu上好多嘢都好吸引😍——————————————————📍 Second Bite (長沙灣)長沙灣昌華街45號昌暉大廈地下6號舖
@secondbitehk
《 長沙灣高性價比隱世西餐🍔🥩 》
🥑法國蟹肉牛油果蓉芥末沙律 $88
(9.5/10)

——————————————————
📍 Second Bite (長沙灣)
長沙灣昌華街45號昌暉大廈地下6號舖