2020-12-28
《 漢堡小隊出動! 》我又去食漢堡啦,漢堡真係食極都唔厭!今日又食左一間高質漢堡想介紹下~🔺 菠蘿蝦堡 $88嘩嘩嘩,哩個菠蘿蝦堡贏連鎖快餐店十幾條街!菠蘿有燒過,燒完除左增添香味,令到菠蘿冇咁濕。蝦餅好足料,食到一隻隻蝦,香脆而且蝦味十足!唯一可以改善嘅係個沙律醬,因為味道唔太出,唔落都OK。🔺 川辣牛堡 $65麵包用上黑糖包,鬆軟而且帶有麥香。漢堡扒鮮嫩多汁,牛味十足,配埋焦糖洋蔥勁夾。川味嘅辣度唔會蓋過牛肉嘅味道!🔺 Oreo 奶昔 $20濃濃既 OREO 配上奶昔,唔會太甜。睇返相都覺得好邪惡啊~🔺 熱情果梳打 $19果味香濃,而且會連一罐梳打水上,加完梳打水都唔會令味道變淡。🍽 好食推介:川味牛堡 $65 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - -
🔺 菠蘿蝦堡 $88
🔺 川辣牛堡 $65