2020-02-05
位置銅鑼灣泰濃麵嘅野食幾特別,唔係非一般嘅泰國餐廳🤨🤨船面配料除咗有平時食開嘅豬牛雞之外,佢仲有安格斯牛肉、飛驒牛、龍蝦等等🤪🤪我地叫咗個頂級美國肥牛船麵🇺🇸($68)同海南雞飯($68)🐔船麵個湯底幾濃幾好味😚😚見佢推介跟薯粉個配搭都幾新鮮🤗不過肥牛🐮就普通左少少🙈,下次試吓個龍蝦先🤣🤣海南雞都幾新鮮,份量啱啱夠🐔油飯顏色均勻,口感唔錯,唔係啲隔夜飯🍚 跟餐+5跟罐裝飲品🥤見openrice好多人推介,我哋仲叫咗個炸芝士雲吞($28/4隻)薄簿地嘅炸雲吞皮包住芝士,咬落去仲可以拉絲添 記得趁熱食呀😝😝依間主打泰國野既餐廳有啲菜有fushion feel,值得再去試埋其他野食先😁😁Momo&Boo指數 (5分最高)味道: 😋😋😋😋價錢: 💰💰環境: 🤩🤩🤩性價比:👍🏻👍🏻👍🏻📍 泰濃麵 銅鑼灣蘭芳道13號地舖分類🍴地點: #MomoBoo銅鑼灣食品: #MomoBoo泰菜
Momo&Boo指數 (5分最高)
味道: 😋😋😋😋
價錢: 💰💰