門口已被懷舊風一次過吸引我嘅目光🕵🏻‍♀️,入到冰室裡,播住懷舊中英文歌曲🎼🎷,靠牆邊邊每張枱有懷舊信箱📮📩放餐牌用,設計確實有心思⏳黑松露炒蛋多士🍳🥪其實我都係為左呢個招牌黑松露以黎,滿滿黑松露,分量超多,炒蛋方面好嫩滑🍳🥚,再加埋牛油厚多士,一啖食落去有黑松露嘅香又炒蛋嘅滑,口感一流,食一件都大滿足🤤🤤波波奶茶 + 飛仔華田🍹🥤外型夠特別,名字夠出眾,抵我入到去好多人都叫呢2款飲品。我都唔執輸,即刻叫返兩杯先。波波奶茶就係裏面有粒大波波奶茶冰☄️,咁樣就唔怕冰融左之後奶茶會變淡,溶到細細粒仲可以食埋粒奶茶冰☄️,奶茶控必飲😝飛仔華田就係成杯係阿華田🍫,上面有朱古力碎阿華田碎同可可脆,加埋忌廉🥛,賣相吸引夠特別👍🏻👍🏻芝士豬頸肉撈丁🧀芝士豬頸肉跟牛油多士,芝士汁🧀配上出前一丁簡直係冇法抗拒,芝士汁濃郁但不會太杰身😍,撈起上黎可以每一啖面都可以沾滿芝士濃濃的醬。加上牛油厚多士,香脆甘香,又可以沾一下芝士汁食,芝味無窮🧀🤤🤤

黑松露炒蛋多士🍳🥪

波波奶茶 + 飛仔華田🍹🥤