9 0 後 的 味 蕾.🔔素食人士福利,有營、健康、美味🔔.位於K11商場入邊,舖頭面積雖然細細地,但係整體裝修簡潔乾淨,好適合行到攰攰地,坐低食少少野休息。.🪄火龍果雪糕配雞蛋仔外型超級吸晴,從來未喺出邊食過呢種味道,原汁原味嘅紅火龍果味,好濃郁,而且佢嘅甜味好新鮮,完全天然,加試雞蛋仔口感脆,朱古力係苦澀個種,我最鍾意一定要試!.🪄杏仁奶蓋火龍果茶奶蓋質地Creamy又滑,最驚喜係杏仁味好突出,比起芝士無咁膩、而且會覺得fresh啲,火龍果茶飲到好純好原汁原味,甜味都係嚟自水果天然糖,好健康。.🪄士多啤梨香蕉Milkshake好fresh,清清地既甜,香蕉味令人有飽滿既感覺!.🪄日式麻醬豆腐卷餡料豐富,而且都幾大件,夠飽肚,材料全素,啱晒素食者.總括而言,呢間餐廳係K11入邊算係CP值極高嘅餐廳,我哋呢一廁所點嘅食物只係需要$300,仲要所有食材都係新鮮水果🥭,完全係值回票價,超級好評推薦!
9 0 後 的 味 蕾

🔔素食人士福利,有營、健康、美味🔔

🪄火龍果雪糕配雞蛋仔

🪄杏仁奶蓋火龍果茶

🪄士多啤梨香蕉Milkshake
好fresh,清清地既甜,香蕉味令人有飽滿既感覺!

🪄日式麻醬豆腐卷
餡料豐富,而且都幾大件,夠飽肚,材料全素,啱晒素食者