《 你我他都不能错过的精致打卡餐厅》HeSheEat一直都以精致嘅卖相以及高质食物质素作招徕,适逢撞正佢地嘅「日式甜品祭」吸引左我去试试佢嘅新野~ 🍯 蜜糖芥末单骨鸡翼 $55鸡翼控嘅我对佢地嘅鸡翼表示满意。一共有9只鸡翼份量黎讲十分大方。鸡翼即叫即炸,新鲜炸起热辣辣嘅外皮渗出鸡油香,配合酸酸甜甜嘅蜜糖芥末酱,令人食指大动!🍤 蒜香辣椒蕃茄大虾配蒜蓉多士 $58大虾同蒜蓉包都令人无法抗拒。大虾每只都好大只,再沾上蒜蓉香味配以蕃茄同辣椒酸辣味道本身就好吸引。蒜蓉多士亦烤得脆卜卜,夹埋大虾变虾多士真系蒜香喷鼻,令人一试难忘。🍝 温泉蛋卡邦尼意粉 $85意粉份量非常慷慨,配以香滑芝士汁,温泉蛋,烟肉同白菌香味十足,入口浓浓嘅蛋香同芝士味,味道不错。🧁 士多啤梨焦糖脆脆梳乎厘班戟HK$98自家制焦糖脆脆味道香口浓郁,配上日本士多啤梨,一阵甜味之中配上微酸,增强味觉层次,可以为食完肉食嘅口腔解解腻,为必备嘅饭后甜品。🍷 士多啤梨红茶 $40本以为只系普通红茶,但内有干坤。红茶茶白浓郁的确好解腻,配以士多啤梨果肉冰沙可以配完全将红茶同士多啤梨混合一齐,解腻又好饮。🍷 白桃白茶 $30有左前面士多啤
《 你我他都不能错过的精致打卡餐厅》

🍯 蜜糖芥末单骨鸡翼 $55

🍤 蒜香辣椒蕃茄大虾配蒜蓉多士 $58

🍝 温泉蛋卡邦尼意粉 $85

🧁 士多啤梨焦糖脆脆梳乎厘班戟HK$98

🍷 士多啤梨红茶 $40

🍷 白桃白茶 $30
有左前面士多啤梨红茶嘅体验,白桃白茶就显得普通但仍属高水准之作。白桃清甜配以白茶清香,岩晒喜欢清新感觉嘅朋友~

✨✨ 温馨提示
餐厅暂时唔收信用卡,只接受现金,八达通同支付宝,大家记得食饭前禁定足够现金啦~
士多啤梨焦糖脆脆梳乎厘班戟
蜜糖芥末单骨鸡翼